Tagliatelle met Gehakt, Champignons en Madeira

Tagliatelle met Gehakt, Champignons en Madeira

Tagliatelle met Gehakt, Champignons en Madeira

Ingrediƫnten: tagliatelle, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 300 gram gehakt, 1 ui, 1 teentje knoflook, 250 gram champignons, scheutje Madeira, zout, peper,

Aantal personen: 3

Kook de tagliatelle beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in een hete wok 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 300 gram gehakt toe en rul dit bruin. Voeg vervolgens 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook toe en bak tot de ui zacht is. Voeg daarna 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn, voeg dan een scheutje Madeira toe en laat de alcohol verdampen. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de tagliatelle. Eet smakelijk!

0
(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top