Tagliatelle met Chorizo en Prei

Tagliatelle met Chorizo en Prei

Tagliatelle met Chorizo en Prei

Ingrediënten: tagliatelle, 100 gram chorizo, 1 ui, 1 prei, 200 gram champignons, 1 blik tomaatblokjes, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 2

Kook de tagliatelle in kokend water met wat zout. Bak in een hete wok 100 gram plakjes chorizo knapperig. Schep het uit de pan en giet eventueel te veel aan vet uit de pan. Verhit olie in de wok en bak hierin 1 gesnipperde ui en 1 in ringen gesneden prei. Bak tot de ui zacht is. Voeg 200 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes en 1 verkruimeld bouillonblokje toe en verwarm het 5 minuten. Voeg op het laatst de chorizo weer toe. Serveer met de tagliatelle. Eet smakelijk!

0
(36 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top