Gevulde Schnitzelrolletjes

Gevulde Schnitzelrolletjes

Gevulde Schnitzelrolletjes

Ingrediënten: 2 schnitzels, zout, peper, basilicum, mozzarella, 1 gegrilde paprika, 4 plakjes ontbijtspek,

Aantal personen: 2

Maak 2 schnitzels platter met een deegroller. Bestrooi met zout, peper en fijngehakte basilicum naar smaak. Doe er vervolgens stukjes mozzarella en kleine stukjes gegrilde paprika op. Rol of vouw de schnitzels op. Omwikkel elk schnitzelrolletje met 2 plakjes ontbijtspek. Bind met keukentouw de schnitzellrolletjes vast. Leg de schnitzelrolletjes in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met gebakken aardappelschijfjes en een salade. Eet smakelijk!

(143 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 thoughts on “Gevulde Schnitzelrolletjes

  1. Kijk iedere dag even of er wat lekkers bij is, en ja hoor vandaag wordt het de bloemkoolquiche.Bedankt voor al je recepten..

Comments are closed.

Back To Top