Panaché in Nijmegen

Panaché in Nijmegen

Panaché - NijmegenVandaag tijdens het winkelen bij Panaché binnengestapt, het zag er gezellig uit met boekenkasten langs de wand en het leek niet gek duur (driegangen menu voor 12,50). Wij hebben er beide een hamburger van de grill op. Michel de Oriental Grill (2 hamburgers van de grill met satésaus en friet) en zelf had ik de Mushroom Grill (2 hamburgers van de grill met champignon-roomsaus en friet). Was niet bijzonder maar wel lekker voor wat we er voor hebben betaald.

Panaché
Passage Molenpoort 40
6511 HW Nijmegen

0
(23 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top