Kiprollade met Paprika en Mozzarella

Kip

Kiprollade met Paprika en Mozzarella

Kiprollade met Paprika en Mozzarella

Ingrediënten: 1 kiprollade, 1 gegrilde paprika, 100 gram cherrytomaten, 1 gegrilde paprika, mozzarella,

Aantal personen: 3

Bak de kiprollade rondom bruin in hete boter. Doe er wat water bij en laat het met een deksel op de pan op laag vuur ongeveer 20 minuten staan. Verwarm ondertussen de oven voor op 180 graden. Snij 100 gram cherrytomaten in helften en snij 1 gegrilde paprika in stukjes. Snij de kiprollade in plakjes en leg dit in een ovenschaal. Leg de cherrytomaten en gegrilde paprika bij de rollade. Strooi er stukjes mozzarella over. Zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer de kiprollade met een salade en aardappeltjes. Eet smakelijk!

0
(31 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top