Pasta met Champignons en Pecannoten

Pasta met Champignons en Pecannoten

Pasta met Champignons en Pecannoten

Ingrediƫnten: farfalle, zout, 1 rode paprika, 250 gram champignons, 50 gram gedopte pecannoten, 1 peer, 100 ml kookroom, peper,

Aantal personen: 2

Kook de farfalle in kokend water met wat zout gaar. Bak in een hete wok 1 in reepjes gesneden rode paprika ongeveer 5 minuten. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens nog 50 gram gedopte pecannoten, 1 geschilde en in blokjes gesneden peer en 100 ml kookroom toe. Laat het geheel op laag vuur 5 minuten pruttelen. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de farfalle. Eet smakelijk!

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0
Matrix #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl & Fediverse / Activitypub @anja@www.brutsellog.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top