Tiramisu

Tiramisu

Tiramisu

Ingrediënten: 6 lange vingers, koffielikeur, 2 eieren, 3 eetlepels suiker, 150 gram mascarpone, cacaopoeder,

Aantal personen: 3

Besprenkel 6 lange vingers met koffielikeur. Splits de eieren. Klop 1 eidooier met 1 eetlepel suiker tot het lichtgeel is. Schep dit door 150 gram mascarpone totdat er geen klontjes meer inzitten. Klop 2 eiwitten tot schuim. Spatel het mascarpone mengsel door het schuim. Doe op de bodem van 3 glaasjes stukjes lange vingers. Schep hierop wat van het mascarpone mengsel, leg hierop weer stukjes lange vingers en eindig met een laag mascarpone mengsel. Dek de glaasjes af met een stukje huishoudfolie en zet het minstens een paar uur in de koelkast. Strooi er net voor het serveren nog wat cacaopoeder over. Smul ze!

(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0
Matrix #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl & Fediverse / Activitypub @anja@www.brutsellog.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top