Bloemkool met Mosterd-Roomsaus

Bloemkool met Mosterd-Roomsaus

Bloemkool met Mosterd-Roomsaus

Ingrediënten:1 kleine bloemkool, 1 kipfilet, kerriepoeder, zout, peper, 1 teentje knoflook, 1 sjalotje, 1 eetlepel honing, 1 eetlepel mosterd, 125 ml kookroom,

Aantal personen: 2

Snij 1 kleine bloemkool in roosjes. Kook de bloemkoolroosjes beetgaar in water met wat zout. Snij 1 kipfilet in blokjes en kruid met kerriepoeder, zout en peper. Bak de blokjes kipfilet met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 gesnipperd sjalotje tot de kipfilet bruin is. Voeg de bloemkoolroosjes toe en roerbak 5 minuten. Meng ondertussen 1 eetlepel honing met 1 eetlepel mosterd en 125 ml kookroom. Doe dit mengsel bij de bloemkool en warm het geheel goed door. Serveer de bloemkool met bijvoorbeeld aardappelbolletjes. Eet smakelijk!

(73 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top