Valess Ready to Wok Shanghai Sweet & Sour

Valess Ready to Wok Shanghai Sweet & Sour

Valess Ready to Wok Shanghai Sweet & Sour

Ingrediënten: Noodles, 1 pak Valess Ready to Wok Shanghai Sweet & Sour, 1 ui, 1 rode paprika, 250 gram champignons,

Aantal personen: 2

Bereid de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Meng de Valess blokjes met de kruiden uit de verpakking en 2 eetlepels olie, laat dit 3 minuten marineren. Doe de Valess blokjes in de ActiFry samen met 1 gesnipperde ui en 1 in reepjes gesneden rode paprika. Zet de ActiFry ongeveer 5 minuten aan. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons en de saus uit de verpakking Valess Ready to Wok toe en zet de ActiFry nog eens 5 minuten aan. Serveer de Valess Ready to Wok Shanghai Sweet & Sour met de noodles. Eet smakelijk!

0
(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

5 thoughts on “Valess Ready to Wok Shanghai Sweet & Sour

  1. # Waar kan ik Valess kopen?

    Valess is te koop in de supermarkt. In alfabetische volgorde: Albert Heijn, Bas van der Heijden, Boni, C1000, Coop, Coop Compact, Deen, Dekamarkt, Digros, Dirk van de Broek, Emte, Golff, Hoogvliet, Jan Linders, Jumbo, MCD, Nettorama, Plus, Poeisz, Spar, Super de Boer, SuperCoop en Vomar.

    Bron. Valess

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top