Varkenscurry met Rijst

Varkenscurry met Rijst

Varkenscurry met Rijst

Ingrediƫnten: rijst, 2 schnitzels, 1 ui, zout, peper, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel mosterd, 1/2 eetlepel kerriepoeder, scheutje kookroom, 100 ml water, peterselie,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking of zoals je zelf gewend bent. Bak in hete olie 2 in reepjes gesneden schnitzels met 1 in ringen gesneden ui. Voeg naar smaak zout en peper toe. Bak tot de schnitzelreepjes bruin zijn. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel mosterd en 1/2 eetlepel kerriepoeder erdoor. Roer goed door. Voeg vervolgens nog een scheutje kookroom en 100 ml water toe. Laat het geheel nog ongeveer 20 minuten op laag vuur pruttelen. Voeg als laatste nog wat peterselie naar smaak toe. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 thoughts on “Varkenscurry met Rijst

Comments are closed.

Back To Top