Spaghetti all’ Amatriciana

Spaghetti all’ Amatriciana

Spaghetti all Amatriciana

Ingrediƫnten: spaghetti, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 rode peper, scheutje witte wijn, 450 gram Roma tomaten, 1 blik tomaatblokjes, zout, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 1 fijngehakte rode peper tot de ontbijtspek knapperig is. Blus met een scheutje wijn. Laat de alcohol verdampen en voeg vervolgens 450 gram Roma tomaten en 1 blik tomaatblokjes toe. Laat het geheel 10 minuten op zacht vuur pruttelen. Breng op smaak met zout. Serveer met de spaghetti en strooi er eventueel geraspte kaas over. Eet smakelijk!

0
(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top