Spaghetti all’ Amatriciana

Spaghetti all’ Amatriciana

Spaghetti all Amatriciana

Ingrediënten: spaghetti, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 rode peper, scheutje witte wijn, 450 gram Roma tomaten, 1 blik tomaatblokjes, zout, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 1 fijngehakte rode peper tot de ontbijtspek knapperig is. Blus met een scheutje wijn. Laat de alcohol verdampen en voeg vervolgens 450 gram Roma tomaten en 1 blik tomaatblokjes toe. Laat het geheel 10 minuten op zacht vuur pruttelen. Breng op smaak met zout. Serveer met de spaghetti en strooi er eventueel geraspte kaas over. Eet smakelijk!

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top