Van Der Valk Hotel in Cuijk

Van Der Valk Hotel in Cuijk

Van Der Valk - Cuijk

Op de terugkeer van een zonnige dag in het zuiden en na het bekijken van de Amstel Gold Race, aangeland bij Van Der Valk Hotel in Cuijk. Daar hebben Michel en Britt mixed grill gegeten en zelf heb ik een cordon blue met kaassaus met kleine champignons gegeten. Als dessert had Britt een Sorbet op Cuijkse wijze, Michel een seniorenijsje (notenijs met advocaat en slagroom) en zelf had ik ying-yang macadamia ijs omhuld met pure chocolade en vanille ijs omhuld met witte chocolade met chocoladesaus en slagroom. Zowel van het hoofd- als nagerecht hebben we alle drie gesmuld!

Van Der Valk Hotel Cuijk
Raamweg 10
5431 NH Cuijk
Tel: 0485-335123

(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top