Beef Burgers

Beef Burgers

Beef Burgers

Ingrediënten: 500 gram rundergehakt, 1 kleine rode ui, 1 eetlepel tomatenketchup, 1 eetlepel oestersaus, 1 ei, peterselie, 3 bolletjes,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij de bolletjes doormidden en bak ze in de oven. Meng 500 gram rundergehakt met 1 fijngehakte rode ui, 1 eetlepel tomatenketchup, 1 eetlepel oestersaus, 1 ei en peterselie. Vorm er 6 burgers van en bak de burgers aan beide kanten bruin in een hete koekenpan. Laat de burgers op laag vuur nog goed garen van binnen. Serveer de beef burgers op de broodjes en doe er zelf tomatenketchup, curry en/of mayonaise op. Erbij hadden we friet en een salade. Eet smakelijk!

0
(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top