Pasta Ovenschotel met Kapucijners en Mais

Pasta Ovenschotel met Kapucijners en Mais

Pasta Ovenschotel met Kapucijners en Mais

Ingrediƫnten: farfalle, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 1 klein blik mais, 1 kleine pot jonge kapucijners, 1 blik tomaatblokjes, 150 ml bouillon, mozzarella, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook de farfalle beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 1 klein blikje mais, 1 klein potje kapucijners, 1 blik tomaatblokjes en 150 ml groentebouillon toe. Verwarm het ongeveer 10 minuten op halfhoog vuur. Roer de farfalle er door. Doe alles in een ovenschaal en doe er stukjes mozzarella en geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(171 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top