Pasta met Chorizo, Prei en Champignons

Pasta met Chorizo, Prei en Champignons

Pasta met Chorizo, Prei en Champignons

Ingrediënten: pasta, zout, 100 gram chorizo, 1 ui, 2 prei, 250 gram champignons, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel kappertjes,

Aantal personen: 3

Kook de pasta al dente in kokend water met wat zout. Bak in een hete wok 100 gram plakjes chorizo knapperig. Voeg 1 gesnipperde ui en 2 in ringen gesneden prei toe. Roerbak tot de ui glazig is. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn en voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes en 1 eetlepel kapperjes toe. Breng op smaak met zout en peper. Laat het geheel 10 minuten pruttelen op laag vuur. Serveer met de pasta. Eet smakelijk!

0
(178 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top