Pizza!

Pizza!

pizza salami
pizza mozzarella
Na het boomplanten van het ‘Brutsel-bos’ zijn we nog even Sittard in gegaan. Daarna een 5 uur durende reis richting Veenendaal begonnen. Bij ‘s Hertogenbosch reed de trein verkeerd (ook dat kan dus verkeerd gaan) en vervolgens reden er vanaf Utrecht geen treinen naar Driebergen. Dat werd dus bussen. Vanaf Driebergen reed na een uur wachten toch nog een trein naar Veenendaal. Daarna geen puf meer om te ‘brutselen’. Dat werd dus pizza in de oven. Pizza Mozzarella met tomaat, zongedroogde tomaat en pesto en een Pizza Salami met paprika en pepperoni van de Albert Heijn.

0
(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top