De Krux Catering op Locatie

De Krux Catering op Locatie

De Krux Catering

Vandaag is het eerste boompje van het Brutsel-Bos geplant! Op een zonnige locatie bij Munster-Geleen staat langs de spoorweg Sittard-Heerlen nu nog 3 boompjes meer binnenkort veel meer. Binnenkort staan de foto’s online van de boomplantdag. Tijdens deze dag hebben we nog genoten van hapjes en drankjes van De Krux Catering. De lunch waren sandwiches met zalm, gerookte forel, ham en kaas en daarnaast ook nog zelfgemaakte worstenbroodjes en zalmworstenbroodjes. Dus met het buikje vol konden we de terugreis aanvaarden. Foto’s staan online!

De Krux
Koningswinkelstraat 5
6301 WH Valkenburg
Tel: 043-6016439

(24 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

One thought on “De Krux Catering op Locatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top