Rode Kool met Kaasvogels

Rode Kool met Kaasvogels

Rode Kool met Kaasvogels

Vandaag de laatste dag van het ‘DelHaize avontuur’, het boodschappenlijstje voor de rest van de week ligt al weer klaar. Vandaag dus weer makkelijk, rode kool met appeltjes. gekookte aardappeltjes en kaasvogels. Kaasvogels? Kaasvogels zijn bijna gelijk aan onze blinde vinken (rundervinken) maar dan net iets groter en met kaas. De slavink is in Belgie bijvoorbeeld een hamburger met spek en de spekvogel is weer de Nederlandse slavink. Beetje verwarrend, maar het stukje vlees blijft toch wel ergens in de vogelsfeer al zit er geen stukje gevogelte in… Raar…

0
(46 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top