La Place in Antwerpen

La Place in Antwerpen

Classic Burger Menu La Place - Antwerpen

Eerst shoppen in Antwerpen en tussendoor even lekker wat eten bij La Place in de Stadsfeestzaal van Antwerpen. Deze vestiging van La Place is de eerste vestiging in België, en op wat voor een locatie. Hartje centrum, aan de drukste winkelstraat van Antwerpen en in een van de mooiste panden van Antwerpen. Michel en ik hebben er beide gekozen voor een Classic Burger Menu met friet. De burger was goed gegrild en qua vlees van goede kwaliteit en de friet was super afgebakken. Top gegeten!

La Place
Antwerpen Stadsfeestzaal
Meir 78 – Unit 408
2000 Antwerpen (België)

0
(41 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top