Rijst met Wortel en Rozijntjes

Rijst met Wortel en Rozijntjes

Rijst met Wortel en Rozijntjes

Ingrediënten: rijst, 2 schnitzels, 1 ui, 1 wortel, 1 eetlepel komijnpoeder, 1/2 eetlepel kaneel, 1 blikje tomatenpuree, 100 gram rozijnen, 300 ml water,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 2 in reepjes gesneden schnitzels tot het goudbruin is. Schep de schnitzelreepjes uit de pan. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui en 1 in kleine blokjes gesneden wortel kort aan. Breng op smaak met 1 eetlepel komijnpoeder en 1/2 eetlepel kaneel toe. Voeg vervolgens 1 blikje tomatenpuree, 100 gram rozijnen en 300 ml water toe. Laat het geheel ongeveer 25 minuten pruttelen. Voeg de laatste 5 minuten de schnitzelreepjes toe. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0
(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top