Spaghetti Peperonata

Spaghetti Peperonata

Spaghetti Peperonata

Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 rode paprika, 1 groene paprika, 1 gele paprika, 1 eetlepel kappertjes, 2 eetlepels witte wijnazijn,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook op middelhoog vuur tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 1 gesneden rode, 1 groene en 1 gele paprika toe. Laat het geheel 15 minuten zachtjes meestoven. Voeg vervolgens 1 eetlepel fijngehakte kappertjes en 2 eetlepels witte wijnazijn toe. Laat het geheel nog 10 minuten op laag vuur staan. Breng het op smaak met wat zout. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top