Spaghetti Peperonata

Spaghetti Peperonata

Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 rode paprika, 1 groene paprika, 1 gele paprika, 1 eetlepel kappertjes, 2 eetlepels witte wijnazijn,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook op middelhoog vuur tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 1 gesneden rode, 1 groene en 1 gele paprika toe. Laat het geheel 15 minuten zachtjes meestoven. Voeg vervolgens 1 eetlepel fijngehakte kappertjes en 2 eetlepels witte wijnazijn toe. Laat het geheel nog 10 minuten op laag vuur staan. Breng het op smaak met wat zout. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

(Visited 1 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *