Pizza met Artisjok en Ontbijtspek

Pizza met Artisjok en Ontbijtspek

Pizza met Artisjok en Ontbijtspek

Ingrediƫnten: 1 pak verse deeg voor hartige taart, mosterd, mozzarella, 1 rode ui, 1 gegrilde paprika, 1 blik artisjokharten, 100 gram ontbijtspek,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bestrijk het verse deeg (voor hartige taart) met mosterd. Bestrooi met stukjes mozzarella. Beleg 1 helft met 1 gesnipperde rode ui, 1 gesneden gegrilde paprika, fijngesneden artisjokharten (1 blik) en 100 gram in stukjes gesneden ontbijtspek. Vouw de andere helft van het deeg over de ingrediƫnten en vouw de randjes goed dicht. Zet de pizza in de voorverwarmde oven voor ongeveer 30 minuten. Strooi er op je bord eventueel geraspte kaas over. Eet smakelijk!

(23 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top