Pasta met Gerookte Kip en Doperwten

Pasta met Gerookte Kip en Doperwten

Pasta met Gerookte Kip en Doperwten

Ingrediƫnten: penne, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 150 gram champignons, 1 gerookte kipfilet, 200 gram doperwten, 250 ml bouillon,

Aantal personen: 2

Kook de penne in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 in ringen gesneden ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm naar smaak op middelhoog vuur tot de ui goudbruin is. Voeg vervolgens 150 gram in plakjes gesneden champignons en 1 in blokjes gesneden gerookte kipfilet toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg daarna 200 gram doperwten en 250 ml bouillon toe. Laat de bouillon tot de kook komen, zet het vuur lager en laat het geheel vervolgens 10 minuten pruttelen. Serveer het geheel met de penne. Eet smakelijk!

0
(38 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top