Runderstoofpot met Bruin Bier

Runderstoofpot met Bruin Bier

Runderstoofpot met Bruin Bier

Ingrediƫnten: 500 gram riblappen, zout, peper, 2 uien, 2 eetlepels bloem, 1 flesje Heineken oud bruin, 400 ml rundvleesbouillon, 1 wortel, 2 takjes tijm,

Aantal personen: 3

Bak in hete bakboter 500 gram in blokjes gesneden riblappen bruin met 1 grof gesneden ui. Breng op smaak met zout en peper. Als de riblappen bruin zijn voeg 2 eetlepels bloem toe en bak kort mee. Giet er 1 flesje Heineken oud bruin bij en laat al roerende de alcohol verdampen. Voeg dan 400 ml rundvleesbouillon, 1 grof gesneden wortel en 2 takjes tijm toe. Breng het geheel aan de kook, zet het vuur vervolgens lager en laat het ongeveer 2 uur stoven met de deksel op de pan. Voeg als het nodig is eventueel nog wat water toe als het te droog wordt. Serveer met aardappels. Eet smakelijk!

(87 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top