Bananen Caramel Blondies

Bananen Caramel Blondies

Bananen Caramel Blondies

Ingrediënten: 100 gram boter, 250 gram lichtbruine basterdsuiker, 100 gram witte chocolade, 100 gram caramel (Bebogeen bv), 2 eieren, 200 gram bloem, 1 theelepel bakpoeder, 2 bananen,

Verwarm de oven voor op 170 graden. Smelt in een steelpan 100 gram boter, 250 gram lichtbruine basterdsuiker, 100 gram witte chocolade en 100 gram caramel tot het een gladde massa is geworden. Laat het wat afkoelen. Kluts ondertussen 2 eieren. Meng de eieren met de caramelmassa. Voeg vervolgens 200 gram bloem, 1 theelepel bakpoeder en 2 in plakjes gesneden bananen toe. Roer het geheel goed door. Doe de caramelmassa in een brownie bakblik bekleed met bakpapier. Zet het brownie bakblik ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de blondies iets afkoelen en snij dan in stukjes. Smul ze!

0
(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top