Pizza Calzone met Witte Kool

Pizza Calzone met Witte Kool

Pizza Calzone met Witte Kool

Ingrediënten: 1 ui, 100 gram hamreepjes, 5 chipolataworstjes, 300 gram witte kool, 1 pak vers pizzadeeg met tomatensaus, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 100 gram hamreepjes tot de ui glazig is. Ontdoe ondertussen 5 chipolataworstjes van hun vel en maak er kleine stukjes van. Doe dit in de pan en roerbak tot het bruin is. Voeg vervolgens 300 gram in reepjes gesneden witte kool toe en roerbak tot het zacht is. Voeg vervolgens 1 potje tomatensaus toe en roer goed door en verwarm het goed. Leg het verse pizzadeeg op het werkblad en snij het in drieën. Leg op de drie delen een beetje van het witte koolmengsel en vouw het dicht. Strooi er eventueel geraspte kaas over. Leg de pizza calzones op een bakplaat. Zet de bakplaat ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(58 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top