Pizza met Ui, Paprika en Ontbijtspek

Pizza met Ui, Paprika en Ontbijtspek

Pizza met Ui, Paprika en Ontbijtspek

Ingrediënten: 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 2 uien, 3 bosuien, 1 groene paprika, pizzadeeg, 250 ml crème fraîche, 1 ei, zout, peper, geraspte oude kaas,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak in een hete koekenpan 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 2 in ringen gesneden uien, 3 in ringen gesneden bosuien en 1 in reepjes gesneden groene paprika toe en bak mee tot de ui zacht is. Laat het wat kouder worden. Rol het pizzadeeg uit op een ovenplaat. Klop 250 ml crème fraîche met 1 ei en breng op smaak met zout en peper. Bestrijk het pizzadeeg met dit mengsel. Schep de ontbijtspek en uien op het pizzadeeg. Strooi er geraspte oude kaas over. Zet de ovenplaat ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(30 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top