Biefstuk met Uiensaus

Biefstuk met Uiensaus

Ingrediënten: 2 uien, 330 ml donker bier, zout, peper, 1 laurierblaadje, worcestershiresaus, 2 biefstuk,

Aantal personen: 2

Bak op middelhoog vuur 2 in ringen gesneden uien in boter ongeveer 10 minuten tot het lichtbruin is. Voeg 1 flesje donker bier toe en laat de alcohol verdampen en tot de helft indikken. Breng op smaak met zout, peper en een scheutje worcestershiresaus. Voeg 1 laurierblaadje toe en laat 10 minuten op laag vuur pruttelen. Bak ondertussen in de grill 2 biefstuk naar gewenste gaarheid. Serveer de biefstuk met de uiensaus, Franse frietjes en een salade. Eet smakelijk!

(91 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.