Lasagne

Lasagne

lasagne

Ingrediënten: 300 gram gehakt, 75 gram chorizo, 100 ml witte wijn, zout, peper, 1 wortel, 1 ui, 2 stengels bleekselderij, 1 gele paprika, 2 teentjes knoflook, 1 blik tomaatblokjes (400 ml), tomatenpuree, lasagne bladen, kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Pureer in de keukenmachine 1 wortel, 1 ui, 2 stengels bleekselderij, 1 gele paprika en 2 teentjes knoflook. Bak in hete olie 300 gram gehakt met 75 gram fijngesneden chorizo. Breng op smaak met zout en peper. Als het gehakt bruin is voeg je 100 ml witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg het groentenmengsel, 1 blik tomaatblokjes en 1 blikje tomatenpuree toe. Warm het goed door en breng eventueel nog op smaak met zout en peper. Doe in een lasagneschaal laag om laag de saus en lasagnebladen. Eindig met een laagje saus en dek het af met plakjes kaas. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de oven. Eet smakelijk!

0
(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top