Gehaktballen met Mozzarella

Gehaktballen met Mozzarella

Gehaktballen met Mozzarella

Ingrediënten: 500 gram gehakt, 1 ei, 1 zakje silvo kruiden voor gehakt met ui, mozzarella,

Aantal personen: 5

Meng 500 gram gehakt met 1 ei, 1 zakje Silvo kruiden voor gehakt met ui. Maak er 5 platte schijven van en stop in elke gehaktbal een stukje mozzarella. Vouw het gehakt om de mozzarella heen en maak er een bal van. Leg de gehaktballen in een ovenschaal. Verwarm de oven voor op 90 graden en laat de gehaktballen langzaam 1 1/2 garen in de oven. Zet het laatste kwartier de oven op 140 graden om zo de gehaktbal van binnen gaar te krijgen. Serveer met een salade en aardappeltjes. Eet smakelijk!

0
(57 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top