Spaghetti met Tomaten en Worst

Spaghetti met Tomaten en Worst

Spaghetti met Tomaten en Worst

Ingrediënten: spaghetti, 50 gram chorizo, 250 gram chipolataworstjes, 1 ui, 750 gram tomaten, oregano, zout, peper, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak in een hete wok 50 gram in stukjes gesneden chorizo knapperig. Haal het vel van 250 chipolataworstjes en draai van het worstvlees balletjes. Voeg de balletjes toe aan de chorizo en bak de balletjes bruin. Voeg 1 gesnipperde ui toe en roerbak minuten mee. Voeg vervolgens 750 gram in stukjes gesneden tomaten (bv tasty tom of roma) toe en breng op smaak met oregano, zout en peper. Laat het geheel 10 minuten pruttelen op laag vuur. Serveer met de spaghetti en strooi er geraspte kaas over. Eet smakelijk!

0
(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top