Pitabroodjes met Kipfilet en Champignons

Kip

Pitabroodjes met Kipfilet en Champignons

Pitabroodjes met Kipfilet en Champignons

Ingrediënten: 4 pitabroodjes, 1 kipfilet, 2 eetlepels tomatenketchup, 2 eetlepels ketjap manis, 1 theelepel sambal, 1 teentje knoflook, 1 ui, 250 gram champignons,

Aantal personen: 2

Marineer de 1 in blokjes gesneden kipfilet in een marinade van 2 eetlepels tomatenketchup, 2 eetlepels ketjap manis, 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal. Laat de kipfilet 1 nachtje marineren. Verwarm de oven voor op 200 graden en bak de pitabroodjes in 5 minuten volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg vervolgens de gemarineerde kipfilet toe en roerbak dit een minuut of 5 mee. Voeg als laatste 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Vul de pitabroodjes met het kipmengsel. Serveer de broodjes met een salade. Eet smakelijk!

0
(3.635 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top