Spaghetti met Wortel & Courgette

Spaghetti met Wortel & Courgette

Spaghetti met Wortel & Courgette

Ingrediënten: spaghetti, 1 ui,1 rode ui, 1 wortel, tijm, 1 courgette, 400 ml tomaatblokjes, 100 ml runderbouillon, zout, peper,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui, 1 gesnipperde rode ui, 1 gesneden wortel en tijm tot de uien zacht zijn. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette toe en roerbak 5 minuten mee. Voeg vervolgens 400 ml tomaatblokjes en 100 ml runderbouillon toe. Breng het geheel op smaak met zout en peper en laat het op middelhoog vuur nog 15 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

(23 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top