Hazelnoot koekjes

Hazelnoot koekjes

Hazelnoot koekjes

Ingredienten: 150 gram bloem, 75 gram suiker, 75 gram boter, 1 eetlepel gemalen hazelnoten, 1 eetlepel kaneel, 1 eigeel, hele hazelnoten,

Aantal koekjes: 18

Kneed 150 gram bloem, 75 gram suiker, 75 gram boter, 1 eetlepel gemalen hazelnoten en 1 eetlepel kaneel tot een samenhangend deeg. Verpak het deeg in huishoudfolie en laat het zeker een uur rusten in de koelkast. Verwarm de oven voor op 180 graden. Rol het deeg uit tot een dunne lap en steek er koekjes uit. Leg de koekjes op een met bakpapier beklede ovenplaat. Bestrijk de koekjes met geklutst eigeel. Druk op elk koekje een hele hazelnoot. Zet de ovenplaat ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de koekjes afkoelen. Smul ze!

0
(29 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top