Tortellini uit de Oven

Tortellini uit de Oven

Tortellini uit de Oven

Ingrediënten: 1 zakje tortellini met spinazie, 1 ui, 1 teentje knoflook, 3 stengels bleekselderij, 250 gram champignons, 150 ml melk, zout, peper, geraspte oude kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook de tortellini net al dente in kokend water met wat zout. Pureer in de keukenmachine 1 ui, 1 teentje knoflook, 3 stengels bleekselderij en 250 gram champignons. Verhit olie in een wok en voeg het groentemengsel toe. Roerbak een minuut of 5. Voeg vervolgens 150 ml melk toe om zo een iets dunnere saus te krijgen. Breng op smaak met zout en peper. Giet de tortellini af en roer dit door de saus. Schep de tortellini en saus in een ovenschaal (of in 3 eenpersoons schaaltjes). Strooi er oude geraspte kaas over en zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(41 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top