Verpakte Kipfilet in Bacon

Kip

Verpakte Kipfilet in Bacon

Verpakte Kipfilet in Bacon

Ingrediënten: 2 kipfilet, zout, peper, 1 sjalotje, 100 ml witte wijn, 100 ml kookroom, 150 gram bacon, 1 tomaat,

Aantal personen: 2

Bestrooi 2 kipfilets met zout en peper. Bak de kipfilets aan beide kanten in 8 minuten goudbruin. Haal de kipfilets uit de pan en laat het iets afkoelen. Bak in het achtergebleven vet 1 fijngehakt sjalotje tot het zacht is. Voeg 100 ml witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg daarna 100 ml kookroom en tijm toe en breng het geheel aan de kook en laat het iets indikken. Leg ondertussen op elke kipfilet dunne plakjes tomaat en omwikkel de kipfilets met plakjes bacon. Leg de kipfilets weer terug in de pan. Laat de kipfilets op laag vuur in ongeveer 15 minuten gaar worden. Erbij aten we een simpele spaghetti met pittige tomatensaus. Eet smakelijk!

0
(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top