Kip Aardappelschotel

Kip Aardappelschotel

Kip Aardappel Schotel

Ingrediënten: 450 gram krieltjes, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 kipfilet, zout, peper, rozemarijn, 100 ml witte wijn,

Aantal personen: 2

Bak de krieltjes op middelhoog vuur goudbruin. Bak ondertussen in een andere pan 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg als de ontbijtspek knapperig is 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak de kipfilet goudbruin. Voeg dan de ontbijtspek en kipfilet toe aan de krieltjes. Breng de krieltjes op smaak met zout, peper en rozemarijn. Doe er 100 ml witte wijn bij, breng het aan de kook om de alcohol te verdampen. Laat het geheel 10 minuten pruttelen op laag vuur. Serveer met bijvoorbeeld sperziebonen. Eet smakelijk!

0
(30 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top