Hartige Taart met Paddenstoelen en Worst

Hartige Taart met Paddenstoelen en Worst

Hartige Taart met Paddenstoelen en Worst

Ingrediënten: 5 sjalotjes, 3 chipolata worstjes, 50 gram chorizo, 250 gram kastanjechampignons, zout, peper, 4 eieren, 50 ml kookroom, bieslook, peterselie, vers bladerdeeg van Danerolles,

Aantal personen: 4

Bak in een hete wok 5 grof gesneden sjalotjes tot ze zacht zijn. Voeg 3 in plakjes gesneden chipolata worstjes en 50 gram plakjes chorizo toe. Roerbak tot de worstjes bruin zijn. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons toe. Breng op smaak met zout en peper en roerbak tot de champignons zacht zijn. Laat het geheel afkoelen. Verwarm ondertussen de oven voor op 200 graden. Klop 4 eieren met 50 ml kookroom, bieslook, peterselie, zout en peper. Bekleed een taartvorm met vers bladerdeeg. Schep de paddenstoelen en worstjes in de taartvorm. Giet het eimengsel erover. Zet de taart ongeveer 30 minuten in de oven. Eet smakelijk!

0
(167 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top