Rijst met Sperziebonen in Kokossaus

Ingrediënten: rijst, 2 sjalotjes, 1 teentje knoflook, mespunt, 1 theelepel sambal, trassi, laos, 250 gram sperziebonen, 250 ml kokosmelk, 1 eetlepel sojasaus,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 2 fijngesnipperde sjalotjes, 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 1 mespunt trassi en laos naar smaak op middelhoog vuur tot de sjalotjes zacht zijn. Voeg 250 gram sperziebonen toe en roerbak even mee. Voeg vervolgens 250 ml kokosmelk en 1 eetlepel sojasaus toe en laat de sperziebonen in ongeveer 15 minuten zachtjes gaar koken. De kokosmelk dikt wel in! Serveer de sperziebonen met de rijst. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *