Ingrediƫnten: rijst, 2 sjalotjes, 1 teentje knoflook, mespunt, 1 theelepel sambal, trassi, laos, 250 gram sperziebonen, 250 ml kokosmelk, 1 eetlepel sojasaus,
Aantal personen: 2
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 2 fijngesnipperde sjalotjes, 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 1 mespunt trassi en laos naar smaak op middelhoog vuur tot de sjalotjes zacht zijn. Voeg 250 gram sperziebonen toe en roerbak even mee. Voeg vervolgens 250 ml kokosmelk en 1 eetlepel sojasaus toe en laat de sperziebonen in ongeveer 15 minuten zachtjes gaar koken. De kokosmelk dikt wel in! Serveer de sperziebonen met de rijst. Eet smakelijk!
0(182 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)