Rijst met Sperziebonen in Kokossaus

Rijst met Sperziebonen in Kokossaus

Rijst met Sperziebonen in Kokossaus

Ingrediƫnten: rijst, 2 sjalotjes, 1 teentje knoflook, mespunt, 1 theelepel sambal, trassi, laos, 250 gram sperziebonen, 250 ml kokosmelk, 1 eetlepel sojasaus,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 2 fijngesnipperde sjalotjes, 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 1 mespunt trassi en laos naar smaak op middelhoog vuur tot de sjalotjes zacht zijn. Voeg 250 gram sperziebonen toe en roerbak even mee. Voeg vervolgens 250 ml kokosmelk en 1 eetlepel sojasaus toe en laat de sperziebonen in ongeveer 15 minuten zachtjes gaar koken. De kokosmelk dikt wel in! Serveer de sperziebonen met de rijst. Eet smakelijk!

0
(182 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top