Tagliatelle met Ballen

Tagliatelle met Ballen

Tagliatelle met Ballen

Ingrediƫnten: tagliatelle, 300 gram gehakt (of verse gehaktballetjes), 1 ui, 1 blik tomaatblokjes, 100 ml bouillon, zout, peper, 300 gram doperwten,

aantal personen: 3

Kook de tagliatelle beetgaar in kokend water met wat zout. Draai van 300 gram gehakt met zout, peper, ei en paneermeel gehaktballetjes of neem als je het makkelijk wilt houden vers gedraaide gehaktballetjes van de slager. Bak de gehaktballen met 1 gesnipperde ui tot de gehaktballen bruin zijn. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes en 100 ml bouillon toe en breng het geheel aan de kook. Voeg 300 gram doperwten toe en breng het geheel op smaak met zout en peper. Laat het geheel op middelhoog vuur ongeveer 10 minuten zachtjes pruttelen. Serveer de ‘ballen’ met de tagliatelle en strooi er eventueel geraspte kaas over. Eet smakelijk!

0
(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top