Noedels met Kipfilet en Sojasaus

Noedels met Kipfilet en Sojasaus

Noedels met Kipfilet en Sojasaus

Ingrediƫnten: noedels, 1 kipfilet, zout, peper, gemberpoeder, 250 gram champignons, 3 bosuien, scheutje witte wijn, 50 ml water, 1 eetlepel honing, 3 eetlepels sojasaus,

Aantal personen: 2

Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 in blokjes gesneden kipfilet, kruid met zout, peper en gemberpoeder. Bak de kipfiletblokjes goudbruin. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons tot het zacht is. Voeg 3 in ringen gesneden bosuien toe en roerbak 1 minuut mee. Giet een scheutje witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg daarna 50 ml water, 1 eetlepel honing en 3 eetlepels sojasaus toe. Breng het geheel kort aan de kook en laat het tot de helft inkoken. Serveer de kipfilet met champignons met de noedels. Eet smakelijk!

0
(38 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top