Italiaanse Rosbief

Italiaanse Rosbief

Italiaanse Rosbief

Ingrediƫnten: 1 rosbief van 500 gram, zout, peper, 1 ui, tijm, rozemarijn, 250 gram champignons, 200 ml kookroom, 1/2 blokje kippenbouillon, mozzarella,

Aantal personen: 2 a 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kruid 1 rosbief van 500 gram met zout en peper. Bak de rosbief rondom bruin in hete boter. Haal de rosbief uit de pan en snij de rosbief in plakjes. Houd dit even apart. Bak in de achtergebleven boter 1 gesnipperde ui met tijm en rozemarijn naar smaak tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg 200 ml kookroom en 1/2 blokje kippenbouillon toe. Breng het geheel aan de kook. Leg in een ovenschaal om en om plakjes rosbief en schijfjes mozzarella. Giet de champignonsaus rondom de rosbief. Zet de ovenschotel ongeveer 25 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met een salade en gebakken aardappels. Eet smakelijk!

0
(179 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top