Chocolade Cupcakes

Chocolade Cupcakes

Chocolade Cupcakes

Ingrediƫnten: 250 gram boter, 250 gram lichtbruine basterdsuiker, 4 eieren, 250 gram bloem, snuf zout, bakpoeder, 4 eetlepels cacaopoeder,

Aantal cupcakes: 18

Verwarm de oven voor op 160 graden. Doe in een muffinvorm de papieren vormpjes. Mix 250 gram boter met 250 gram lichtbruine basterdsuiker tot het romig geheel. Voeg een voor een 4 eieren toe en mix dit tot een bleek en schuimig beslag. Voeg 250 gram bloem, snuf zout en wat bakpoeder toe en mix dit goed. Schep 4 eetlepels cacaopoeder (kop er op) door het beslag en mix het goed. Vul de cupcakes met het beslag. Zet de cupcakes ongeveer 30 tot 35 minuten in de oven. Laat de cupcakes goed afkoelen. Smul ze!

0
(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top