Hazelnoot Cupcakes

Hazelnoot Cupcakes

Hazelnoot Cupcakes

Ingrediënten: 250 gram boter, 250 gram suiker, 4 eieren, 250 gram bloem, 1 zakje vanillesuiker, snuf zout, bakpoeder, 55 gram hazelnoten, 220 gram Nutella hazelnootpasta,

Aantal cupcakes: 18

Verwarm de oven voor op 160 graden. Doe in een muffinvorm de papieren vormpjes. Mix 250 gram boter met 250 gram suiker tot het romig geheel. Voeg een voor een 4 eieren toe en mix dit tot een bleek en schuimig beslag. Voeg 250 gram bloem, 1 zakje vanillesuiker, snuf zout en wat bakpoeder toe en mix dit goed. Schep als laatste hazelnoten door het beslag (hou 18 hazelnoten apart). Vul de cupcakes met de 1/2 van het beslag. Voeg bij de rest van het beslag een klein potje Nutella hazelnootpasta (220 gram) en mix dit goed door. Schep het Nutella beslag ook in de cupcakes. Leg op elke cupcake een hazelnoot. Zet de cupcakes ongeveer 30 tot 35 minuten in de oven. Laat de cupcakes goed afkoelen. Smul ze!

0
(57 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top