Saltimbocca

Saltimbocca

saltimbocca

Ingrediƫnten: 2 schnitzels, zout, peper, 2 blaadjes salie, 4 plakjes parmaham, scheutje witte wijn,

Kruid 2 schnitzels met zout en peper. Leg op elke schnitzel 1 blaadje salie. Vouw om elke schnitzel 2 plakjes parmaham. Druk voorzichtig met de achterkant van een mes de parmaham in de schnitzel. Bak de schnitzels aan beide kanten bruin in hete boter. Voeg een scheutjes witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Laat de schnitzels op iets lager vuur verder gaar worden. Zelf hadden we er sperziebonen en aardappelkroketjes bij. Eet smakelijk!

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top