Paviljoen De Posbank in Rheden

Paviljoen De Posbank in Rheden

Paviljoen De Posbank - Rheden Paviljoen De Posbank - Rheden tomatensoep

Terwijl de anderen van warme chocomel met slagroom en respectievelijk een appel-noten plaatgebak en een chocolademuffin zaten te genieten koos ik zelf na de eerste helft van een winterse wandeling voor een pomodori soep met groene pesto en een klein beetje room. Erbij een granenbroodje. Erg lekker. Jammer was dat de bestelling niet helemaal goed liep (onze bestelling werd op een ander tafelnummer gezet in het bestelsysteem, het appel-noten plaatgebak kwam pas nadat ik de soep op had en na navragen waar het nou bleef)

Paviljoen de PosbankBeekhuizenseweg 1
6991 JM Rheden

0
(28 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Paviljoen De Posbank in Rheden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top