Mie met Kip en Cashewnoten

Mie met Kip en Cashewnoten

Mie met Kip en Cashewnoten

Ingrediënten: 1 ui, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 1 rode paprika, 125 gram taugé, 50 gram cashewnoten, 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel vissaus,

Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal tot het goudgeel is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Voeg vervolgens 1 gesneden rode paprika toe en roerbak ongeveer 1 minuut. Voeg daarna nog 125 gram taugé, 50 gram cashewnoten, 2 eetlepels sojasaus en 1 eetlepel vissaus toe. Roerbak dit ongeveer 5 minuten. Voeg de mie toe aan het kipmengsel en serveer. Strooi er op je bord eventueel gefruite uitjes over. Eet smakelijk!

0
(53 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top