Hartige Taart met Ui, Champignons en Kaas

Hartige Taart met Ui, Champignons en Kaas

Hartige Taart met Ui, Champignons en Kaas

Ingrediënten: bladerdeeg (bijvoorbeeld vers bladerdeeg van Danerolles), 2 uien, tijm, 150 gram champignons, 3 eieren, 100 ml melk, geraspte kaas, 1 eetlepel mosterd, zout, peper, nootmuskaat, 4 tomaten,

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een taartvorm met bladerdeeg. Bak in hete olie op half hoog vuur 2 in ringen gesneden uien met wat tijm tot ze goudbruin zijn. Voeg 150 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Klop 3 eieren met 100 ml melk, wat geraspte kaas, 1 eetlepel mosterd, zout, peper en nootmuskaat. Snij 4 tomaten in plakjes. Strooi op de bodem van het bladerdeeg wat geraspte kaas. Schep hierop het ui-champignon mengsel. Leg hierop een laagje schijfjes tomaat. Schep vervolgens de andere helft van het ui-champignon mengsel erop en daarna weer een laagje met schijfjes tomaat. Giet het eimengsel er over en strooi er nog geraspte kaas over. Zet de hartige taart ongeveer 35 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer eventueel met een salade. Eet smakelijk!

0
(126 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top