Gestoofde Hamlapjes met Prei

Gestoofde Hamlapjes met Prei

Gestoofde Hamlapjes met Prei

Ingrediënten: 2 hamlapjes, zout, peper, 1 teentje knoflook, 2 prei, tijm, 250 ml groentebouillon, 1 eetlepel mosterd,

Kruid 2 hamlapjes met zout en peper. Bak in hete boter de hamlapjes aan beide zijde bruin, haal de hamlapjes uit de pan en houd het apart. Bak in het achtergebleven vet 1 fijngehakt teentje knoflook, 2 in ringen gesneden prei en wat tijm. Roerbak ongeveer 3 minuten. Voeg 250 ml groentebouillon en 1 eetlepel mosterd door. Breng het al roerende aan de kook. Leg de hamlapjes terug in de pan, zet het vuur lager en laat het geheel 40 minuten op laag vuur stoven met de deksel op de pan. Serveer het geheel met bijvoorbeeld gebakken aardappeltjes of aardappelbolletjes. Eet smakelijk!

0
(48 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Gestoofde Hamlapjes met Prei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top