Boerenkool met Rookworst

Boerenkool met Rookworst

Boerenkool met Rookworst

Lekker zo na de kerstdagen: boerenkool met rookworst

Ingrediënten: 1 kilo kruimige aardappelen, 500 gram boerenkool, zout, peper, rookworst, tomatenketchup, jusblokje, 200 ml water,

Schil 1 kilo aardappels en kook de aardappels gaar. Verwarm 500 gram diepvriesboerenkool in een apart pannetje met wat boter. Doe de rookworst halverwege de kooktijd van de aardappels bij de aardappels. Als beide gaar zijn stamp je het goed door elkaar en breng je het op smaak met zout en peper. Smelt de boter en doe bij de boter een jusblokje, wat tomatenketchup en 200 ml water. Breng de jus kort aan de kook. Eet smakelijk!

0
(68 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top